Balkong och terrass

TÄTNING AV BALKONG OCH TERRASS

Följden av lång tids påverkan av regn på balkong och terrass slutar nästan alltid med rost och sprickor i betongen. För att skydda sig mot eventuella fuktskador där balkongen eller terrassen i värsta fall kan behöva rivas kan ett smart tätskikt läggas – som skyddar platsen i flera år. Tätskiktets uppgift är nämligen att förhindra vattnet från att nå betongen och skydda den bärande konstruktionen innan skadan är skedd.
Cemco Tätskikt har många års erfarenhet av tätning. De använder luktfria Kemperol från Kemper System. Unikt för produkten är att den inte stänger in fukten vilket minimerar risken för nya läckage. Tack vare att Kemperol påförs i flytande tillstånd garanteras dessutom en säker tätning även in i de minsta hörnen. Produkten är godkänd enligt BVD 3, byggvarubedömningen.

 

karlaplan4Cemco Tätskikt erbjuder en smart helhetslösning vid reperation av balkong och terrass. I arbetet ingår borttagandet av lösa bitar, slipning, dammsugning, läggandet av primer och avslutande tätning som efterbehandlas med halkskydd.
Inom fyra dagar har du en balkong eller terrass som håller i vind och vatten under många års tid.

För att ytterligare säkerställa kvalitén ger Cemco Tätskikt en 10-års garanti och kostnadsfritt återbesök vid förfrågan.

 

REFERENS
Som ett landmärke, längst ner i norra änden av Sveavägen ligger Wenner-Gren Forskarbostäder. Här har Cemco Tätskikt renoverat 88 balkonger, drygt 900 kvadratmeter sammanlagt. Projektet avslutades våren 2014.
Arbetsmoment
Borttagning av lösa bitar
Slipning
Dammsugning
Lägga primer
Tätning
Applicering av halkskydd
Försegling av halkskyddet med transparent yta
Fyra timmars torktid
Klar