Garage

PROJEKT LILJEHOLMSGARAGET

img_140118

Parkeringsområden har vissa ändamål och måste därmed uppfylla tuffa krav. Under två månaders tid arbetade därför medarbetare på Cemco Tätskikt för att effektivt täta det 9 000 kvadratmeter stora Liljeholmsgaraget. Produkter från Kemper System användes och idag har tvåvåningshuset nöjda kunder vilket i sin tur resulterat i ökad vinst efter en renovering med fokus på kvalité.

TÄTNING AV GARAGE

img_1385

När det rinner vatten i ett garage är riskerna många. Bilarna kan förstöras av det droppande vattnet som fräter på lacken men den största risken är förstås att betongen börjar lossna – och falla ned. Orsaken till de förödande skadorna är det saltvatten bilar dragit med sig från snösmältningsavfall ute på gatorna samt koldioxiden från avgaser som tillsammans har negativ påverkan på den ingjutna armeringen och betongen. Då man ser att det droppar till våningen inunder eller finner rostig armering och betongbitar som spjälkas loss är betongvård ett måste.
Cemco Tätskikt har en heltäckande lösning för vattentäta konstruktioner. De använder sig av högkvalitativa produkter från Kemper System – som ger varaktigt skydd även i de svåraste områdena.

Tätskiktet garanterar att stänga ute fukten år efter år och därmed skydda den bärande konstruktionen.För att ytterligare säkerställa kvalitén gör Cemco Tätskikt två återbesök, ett på våren och ett på hösten.

6

20